Close

Covid-19 (GR)

Αγαπητέ επισκέπτη,

Σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας με την πρόοδο της επιδημίας COVID-19, το StellaMeri Studios / Apartments σας διαβεβαιώνει ότι η ασφάλεια και η άνεσή σας παραμένουν η υψηλότερη προτεραιότητά μας. Οι σκέψεις μας είναι με εκείνους που επηρεάζονται από αυτόν τον ιό και εκείνους που τους φροντίζουν.

Παρακάτω θα βρείτε μια ενημέρωση σχετικά με το τι κάνουμε για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη ευελιξία για τις κρατήσεις σας και την ευημερία σας όταν μένετε μαζί μας.

Στο StellaMeri Studios / Apartments επιτρέπει στους επισκέπτες που έχουν κάνει κρατήσεις για διαμονή πριν από τον Μάρτιο του 2020, να τροποποιήσουν τις κρατήσεις τους δωρεάν, να τις μεταφέρουν στο επόμενο έτος 2021 ή να λάβουν μια λογική επιστροφή χρημάτων για ακύρωση, όπου ειναι δυνατον. Αυτό ισχύει για όλες τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις που έγιναν με το StellaMeri Studios. Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας για να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε τις κρατήσεις σας.

Καθαρίζουμε. Νοιαζόμαστε. Καλωσορίζουμε.

Έχουμε λάβει προληπτικά μέτρα στα διαμερίσματα μας, καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε διαμονή μαζί μας είναι ασφαλής, καθαρή και άνετη. Έχουμε επίσης αλλάξει το check in μετά τις 15:00 και το check out στις 10:00 για να επιτρέψουμε πιο λεπτομερή καθαρισμό και επαρκή εξαερισμό των διαμερισμάτων.

Καθαρίζουμε τα διαμερίσματα για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την άνεση για τους επισκέπτες μας.  Τα μέτρα περιλαμβάνουν:

Αυστηρός καθαρισμός και απολύμανση των διαμερισμάτων κατά το check out, συμπεριλαμβανομένου του 24ωρου εξαερισμού, αν είναι δυνατόν. Συχνή απολύμανση σημείων υψηλής επαφής, όπως κλιμακοστάσια και λαβές, τραπέζια και πάγκοι στους χωρους αναπαυσης.

Απολυμαντικά χεριών τοποθετημένα σε κοινόχρηστους χώρους, όπως χώρους ανάπαυσης. Διατίθενται θερμόμετρα για τη διεξαγωγή ελέγχων θερμοκρασίας των επισκεπτών κατόπιν αιτήματος.

Παροχή ιατρικών μασκών και γαντιών για τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους μας κατόπιν αιτήματος, βάσει διαθεσιμότητας, καθώς είναι κατά κύριο λόγο είδη προσωπικής ευθύνης.

Η τακτική υγιεινή των χεριών και η απόσταση 2 μέτρων είναι βασικά στοιχεία που διασφαλίζουν τη σωστή και ευαισθητοποίηση του COVID-19. Αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης ιών και της υγείας των επισκεπτών μας.

Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας στα διαμερίσματα μας με την ίδια ζεστασιά και φιλοξενία που κάναμε πάντα. Ενώ το ξέσπασμα του COVID-19 είναι μια μεταβαλλόμενη και ρευστή κατάσταση, δεσμευόμαστε να σας ενημερώνουμε και να σας φροντίζουμε ως αξιόλογους επισκέπτες του StellaMeri Studios.

Τα ειδικά μέτρα ατομικής προστασίας και ο καθαρισμός περιλαμβάνουν:

Βήχας ή φτέρνισμα σε χαρτί ή στον αγκώνα από επισκέπτες και μέλη του προσωπικού.

Η υγιεινή των χεριών είναι ένα βασικό μέτρο ελέγχου (πλύσιμο χεριών με σαπούνι ή απολυμαντικό χεριών με βάση το αλκοόλ.

Χρήση μάσκας προσώπου ως συμπληρωματικό μέτρο σε κοινόχρηστους χώρους, σούπερ μάρκετ κ.λπ.

Ο αυξημένος εξαερισμός των διαμερισμάτων είναι κρίσιμος. Ο καθαρισμός και η απολύμανση των συχνά αγγιζόμενων επιφανειών όσο πιο συχνά γίνεται είναι το κλειδί. Παραδείγματα είναι πόμολα,  λαβές, καρέκλες, μπράτσα, τραπεζια, διακόπτες φωτός, κιγκλιδώματα, βρύσες νερού, κλπ.

Θυμηθείτε ότι, παρά τα θετικά αποτελέσματα της Ελλάδας έναντι του CONVID-19, ο ιός είναι παρών. Επομένως, θυμηθείτε να ταξιδέψετε με μια έγκυρη ταξιδιωτική ασφάλιση για όλη την οικογένεια για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις