Αγαπητέ αξιότιμε επισκέπτη,

Σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας με την εξέλιξη της επιδημίας COVID-19, τα Διαμερίσματα Stella-Meri σας διαβεβαιώνουν ότι η ασφάλεια και η άνεσή σας παραμένουν η ύψιστη προτεραιότητά μας. Οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν προσβληθεί από αυτόν τον ιό και αυτούς που τους φροντίζουν.

Βρείτε παρακάτω μια ενημέρωση σχετικά με το τι κάνουμε για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη ευελιξία για τις κρατήσεις σας και την ευημερία σας όταν μένετε μαζί μας.

Ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Το Stella-Meri Studios / Apartments θα επιτρέψει στους επισκέπτες που έχουν κάνει κρατήσεις, να τις τροποποιήσουν δωρεάν, να τις μεταφέρουν στο έτος 2023 για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται εντός 14 ημερών πριν από την άφιξη ή να λάβουν λογική επιστροφή χρημάτων για ακυρώσεις που πραγματοποιήθηκαν πολύ πριν την περίοδο των 14 ημερών. Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε τις κρατήσεις σας.

Καθαρίζουμε. Νοιαζόμαστε. Καλωσορίζουμε.

Έχουμε λάβει προληπτικά μέτρα στα διαμερίσματά μας καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών μας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Έχουμε επίσης αλλάξει λίγο το check in μετά τις 13:00 και το check out πριν από τις 11:00 για να επιτρέψουμε τον πιο λεπτομερή καθαρισμό και τον επαρκή αερισμό των διαμερισμάτων.

Καθαρίζουμε τα διαμερίσματά μας για να εξασφαλίσουμε ασφάλεια και άνεση για τους επισκέπτες μας. Τα μέτρα περιλαμβάνουν:

Αυστηρός καθαρισμός κατά το check out συμπεριλαμβανομένου κατ’ αρχήν αερισμού 24 ωρών.

Η συχνή απολύμανση σημείων υψηλής επαφής, όπως σκάλες και λαβές, τραπέζια κιόσκι και παγκάκια δεν απαιτείται πλέον, καθώς βρίσκονται κυρίως έξω

Παροχή ιατρικών μασκών και γαντιών για τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους μας κατόπιν αιτήματος, βάσει διαθεσιμότητας, καθώς είναι κατά κύριο λόγο είδη προσωπικής ευθύνης.

Η τακτική υγιεινή των χεριών και η απόσταση 2 μέτρων είναι βασικά στοιχεία που διασφαλίζουν τη σωστή και ευαισθητοποίηση του COVID-19. Αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης των ιών και την υγεία των επισκεπτών μας.

Φροντίζουμε τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους μας εισάγοντας πρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση της ευημερίας τους. Είμαστε όλοι έτοιμοι να παρέχουμε βοήθεια σε κάθε επισκέπτη που μπορεί να αισθανθεί αδιαθεσία.

Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας στα διαμερίσματά μας με την ίδια ζεστασιά και φιλοξενία που κάναμε πάντα. Καθώς ο COVID-19 εξακολουθεί να υπάρχει, δεσμευόμαστε να σας κρατάμε ενήμερους και να φροντίζουμε για εσάς ως πολύτιμος επισκέπτης του Stella-Meri Studios.

Τα ειδικά μέτρα ατομικής προστασίας και καθαρισμού περιλαμβάνουν:

Βήχας ή φτέρνισμα σε χαρτομάντιλο ή στον αγκώνα από επισκέπτες και μέλη του προσωπικού.

Η υγιεινή των χεριών είναι ένα απαραίτητο μέτρο ελέγχου (πλύσιμο χεριών με σαπούνι ή απολυμαντικό χεριών με βάση το οινόπνευμα.

Χρήση μάσκας προσώπου ως συμπληρωματικό μέτρο σε κοινόχρηστους χώρους, σούπερ μάρκετ κ.λπ.

Ο αυξημένος αερισμός των διαμερισμάτων είναι κρίσιμος.

Να θυμάστε ότι καθώς υπάρχει ο ιός, ταξιδέψτε με έγκυρη ταξιδιωτική ασφάλιση για όλη την οικογένεια για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις