Αγαπητέ επισκέπτη,

Παρά την καλή εξέλιξη της επιδημίας COVID-19, τα Διαμερίσματα Stella-Meri σας διαβεβαιώνουν ότι η ασφάλεια και η άνεσή σας παραμένουν η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Καθαρίζουμε. Νοιαζόμαστε. Καλωσορίζουμε.

Συνεχίζουμε να λάμβάνουμε προληπτικά μέτρα στα διαμερίσματά μας καθώς η ασφάλεια των επισκεπτών μας είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Έχουμε διατηρήσει αλλάγμένο το check in μετά τις 13:00 και το check out πριν από τις 10:00 για να επιτρέψουμε τον λεπτομερή καθαρισμό και τον επαρκή αερισμό των διαμερισμάτων.

Καθαρίζουμε τα διαμερίσματά μας για να εξασφαλίσουμε ασφάλεια και άνεση για τους επισκέπτες μας. Τα μέτρα περιλαμβάνουν:

Αυστηρός καθαρισμός κατά το check out συμπεριλαμβανομένου κατ’ αρχήν αερισμού 24 ωρών.

Η συχνή απολύμανση σημείων υψηλής επαφής, όπως σκάλες και λαβές, τραπέζια κιόσκι και παγκάκια δεν απαιτείται πλέον, καθώς βρίσκονται κυρίως σε εξωτερικούς χωρους

Φροντίζουμε τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους μας εισάγοντας πρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση της ευημερίας τους. Είμαστε όλοι έτοιμοι να παρέχουμε βοήθεια σε κάθε επισκέπτη που μπορεί να αισθανθεί αδιαθεσία.

Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας στα διαμερίσματά μας με την ίδια ζεστασιά και φιλοξενία που κάναμε πάντα. Καθώς ο COVID-19 εξακολουθεί να υπάρχει, δεσμευόμαστε να σας κρατάμε ενήμερους και να φροντίζουμε για εσάς ως πολύτιμος επισκέπτης του Stella-Meri Studios.

Τα ειδικά μέτρα ατομικής προστασίας και καθαρισμού περιλαμβάνουν:

Βήχας ή φτέρνισμα σε χαρτομάντιλο ή στον αγκώνα από επισκέπτες και μέλη του προσωπικού.

Η υγιεινή των χεριών είναι ένα απαραίτητο μέτρο ελέγχου (πλύσιμο χεριών με σαπούνι ή απολυμαντικό χεριών με βάση το οινόπνευμα.

Χρήση μάσκας προσώπου ως συμπληρωματικό μέτρο σε χώρους με πολυκοσμία, σούπερ μάρκετ κ.λπ.

Ο αυξημένος αερισμός των διαμερισμάτων είναι κρίσιμος.

Να θυμάστε ότι σε κάθε περίπτωση να ταξιδεύετε με έγκυρη ταξιδιωτική ασφάλιση για όλη την οικογένεια για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις